CC-Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark

CC-Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark



A tiny cabin was designed by cc-studio as a recreation zone for the volunteers that work in Noorderpark, situated in Amsterdam. Because the old cottage stood here since 1966, architects didn’t need a permission to build a new one, as long as the cabin stays the same size an similar function. In order to make the cabin as a place for a rest, architects hid it between the surrounding forest. Two large sliding doors at the corner of the house opens the entire interior. Inside, there’s no water or electricity. Locally sourced wood is used for heating and cooking on wood burning stove.

cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 1 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 2 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 3 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 4 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 5 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 6 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 7 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The Noorderpark cc studio designed this hidden cabin in the park of amsterdam 8 CC Studio Designed This Hidden Cabin In The NoorderparkVia designboom

Photos by John Lewis Marshall