One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions

One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions



Aurélie Monet Kasisi has installed a wooden wall that consists of bookshelves, doorways and desk in this family house in Geneva. Clients needed an extra storage space for their CD collection and they also wanted to divide two big spaces into four smaller rooms. So, the designer created a wooden partitions that divided the ground floor into a home cinema, a playroom, a small office and a bedroom. Partitions are made of oiled pine plywood.

one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 1 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 2 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 3 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 4 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 5 683x1024 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 6 683x1024 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 7 683x1024 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions one big space was divided into 4 by adding wooden partitions 8 683x1024 One Big Space Was Divided Into 4 By Adding Wooden Partitions