The Stack House By Lazor Office

The Stack House By Lazor Office



The Stack House is mostly a stack of blocks. Solid blocks of private spaces are stacked in an open, laced pattern to form voids for shared living space. The blocks are positioned in response to the urban and natural setting about the site. The result is an open, two-story void of shared space that is simultaneously protected for privacy and immersed in its natural surroundings. Contrasting materials express this stacking and shifting on the exterior. Inside, the blocks are carefully carved with curves and surfaced in white oak to shape more intimate spaces to join a family together to share a meal, to recline, read and take in the majestic tree outside, or to play the piano and fill the void with music.

22905 recital space 1024x684 The Stack House By Lazor Office22906 living space 1024x684 The Stack House By Lazor Office22907 street elevatio 746x1024 The Stack House By Lazor Office22908 center of the h 1024x680 The Stack House By Lazor Office22909 center of the h 1024x720 The Stack House By Lazor Office22910 797x1024 The Stack House By Lazor Office22911 detail view 757x1024 The Stack House By Lazor Office22912 kitchen 1024x682 The Stack House By Lazor Office22913 dining 1024x672 The Stack House By Lazor Office22914 detail  1024x684 The Stack House By Lazor Office22915 819x1024 The Stack House By Lazor Office22917 exterior porch 1024x684 The Stack House By Lazor Office22918 cladding detail 1024x684 The Stack House By Lazor Office22919 cladding detail 1024x684 The Stack House By Lazor Office22920 fence detail 1024x684 The Stack House By Lazor Office22921 cladding detail 1024x684 The Stack House By Lazor Office

Photography by Peter VonDeLinde

Lazor Office